Výklad pro BŘEZEN 2013 - pro matku ZEMI

21.02.2013 12:06

BŘEZEN 2013

- Pro tento krásný měsíc, vyšla karta Velké Arkány - Vůz. Tato karta ukazuje jak ustrašeně se chováme ve svém životě, bojíme se buď budoucnosti, nebo si myslíme, že bude lepší a nebo trávíme čas minulostí na to jak byla hrozná nebo na to jak nám bylo lépe tam. Tato karta ukazje jak je nesmírně důležité, pro měsíc březen najít svůj střed. Najít rovnováhu mezi těmito světy, ani tam ani tam - jen přítomnost. Tato karta ukazuje vlastně vnitřní boj, i když se zdá, že karta ukazuje vnější formu, ale není tomu tak. Ukazuje stav v nás samých.

Žena řídící povoz, je autorem této scény. Podívejte se na její koně, každý ten kůň jakoby jel a chtěl jinam, jakoby byla její jízda naprostou pohromou, nevyrovnaností a nestabilitou.

Žena ale ví, že je to na ni, že je na ni, aby koně - své síly, sebe samu prostě dovedla ke klidu. Jak to, že je to na ni? Vždyť kůň je kůň :) Ano ale kůň je stádové zvíře a jeho jedinou starostí je - pocit bezpečí a jedna základní věc - buď jsem jednička a vedu stádo, pak mám právo na to prchat, když cítím nebezpečí a zachráním své stádo, nebo jsem dvojka a tím pádem dělám vše co dělá můj vůdce - proč? No protože se s ním cítím v bezpečí a věřím mu. A tak to je přátelé.

Žena ve voze je číslo 1, tedy jen si to myslí, chová se jako dvojka, ale v mysli je jednička, proto se její spřežení chová, tak jak se chová. Když se někdo chová jako dvojka a přesto v mysli je jednička, nastává v tak jasném systému panika - KDO je KDO? :) a všichni prchají, neboť se necítí v bezpečí.

Možná jste nyní zamotaní do jedničky a dvojky a koňských hlav :) Přesto je to tak jednoduché, pokud se na to podíváme, jednáme-li pod vedením naší mysli, že si jako něco myslíme ale v srdci je to jinak, pak hlavně zvíře - naše animální stránka to pozná a chová se jinak než chceme.

 

V březnu, vidím jako důležité, srovnat si tedy svou animální stránku. Svou energii. V tento měsíc budeme náchylnější na onemocnění a proto dbejme na dobrou náladu a najděme naše srdce, mysl je Váš otrokář a v tento měsíc Vám budou zrcadleny všechny takové jízdy, jen aby jste pochopili, že odpověď je ve Vás a ve Vaší rovnováze.