Výklad pro LEDEN 2013 - pro matku ZEMI

06.01.2013 11:37

LEDEN 2013

- V tento měsíc si stále více budete uvědomovat své závislosti na systému ve kterém žijeme. Stále více budeme pociťovat, že stav ve kterém jsme nám buď nevyhovuje, nebo se nám již nelíbí, nesouzníme s ním. Tato karta ukazuje, jak jsme BYLI připoutání a v lednu se to rozjede, vědomí se rozšiřuje a to přináší pohled za onu oponu.

Nebudeme to nazývat pravdou, budeme to nazývat probuzením ze systému. Pravda je jen v nás a vše co je venku, ve vnějším světe jsou jen upravené pravdy a její překrouceniny, které nejsou ani za mák pravdivé. Pravda je moudrost v nás a to nelze nikde hledat ani najít v našem vnějším světě.

Tato karta ukazuje naše hodnoty, které padají a odpadávají jako staré a nepotřebné věci. Tady začíná tvoření, o tom píši o tvoření vlastního světa, o tvoření sebe sama.

Odpoutat se od všeho co nás svazuje a začít žít život plnohodnotně a spokojeně, každý za sebe, každý za svůj sen, každý za svůj život.

 

BUDEME PŘICHÁZET NA TO JAK TVOŘIT SEBE ZKRZE HMOTU - krása tvoření začíná, aby ale mohla začít, je třeba zbavit se toho co nám nedovoluje nebo nás příliš svazuje.