Výklad pro ČERVEN 2013 - pro matku ZEMI

04.06.2013 14:36

ČERVEN 2013 - Pro tento měsíc tu máme kartu Páže mečů.

Meče jsou živlem mysli, našeho vědomí. Páže je jako nováčkem na své cestě a je nesmělé a je ještě příliš neposkvrněno vlastní zkušeností.

 

V tento měsíc je důležité zaměřit se na své vlastní prožitky a prožívat sami sebe, vím, jak důležité je číst a chodit na přednášky, ale ve finále je nejdůležitější být v sobě, naslouchat své intuici. Mysl je nástrojem, který může pomáhat, ale ne když je v něm plno nesmyslů. Mysl a celé co je s tím spojeno - to nenajdete nikde na kurzech, mysl musíte ukočírovat sami, je to o důslednosti.

Nikdo to za Vás neudělá, jako nikdo neprošlape Vaši cestu, aby se vám pak lépe šlo, proto v tento měsíc se více ponořujte do sebe a vnímejte sebe a své tělo, to je ten největší učitel a mistr, kterého máte - VY SAMI. Jste vlastně tím co hledáte venku - vy jste toho koho hledáte.

Vlastní zkušenost je vícve než tisíce kurzů, než tisíce videí, je to kus Vaší cesty, vaší ososbnosti a Vaší esence, každý ji má jinou a to je na tom tak krásné. Když už se Vám líbí cesta někoho jiného, nechtějte jít tak jak on, hledejte se v tom sami, hledejte svou esenci - jinak nebudete kráčet po Vaší cestě ale po cestě plné přetvářky a lži.

Červen je měsícem vlastních prožitků, zkušensotí ať pozitivních či negativních. Je to vyšlápnutí do světa s odhodláním, najít sebe, skrze své zkušenosti a rpožitky a podle toho formovat sebe a své další kroky, neenchte se ovlivnit nikým  a ničím, naslouchejte sobě, protože jen VY jste Ti co si tvoří svůj svět, život a vše cose v něm odehraje.