Výklad pro KVĚTEN 2013 - pro matku ZEMI

03.05.2013 11:36

KVĚTEN 2013 - Pro tento měsíc tu máme kartu BLÁZEN

Tato karta přišla po kartě svět (DUBEN) - to je úžasné, v tarotu karta Svět uzavírá kruh a vrací se zpátky k Bláznovi :)

 

Blázen nám ukazuje, s jakou lehkostí a krásou je možné žít, jak důležité je, mít v sobě dobrodruha, malé dítko a jít za svým i přesto, že nevíme co čekat, co se bude dít. Přílišné lpění a očekávání cíle, v tento měsíc budeme muset odbourat - hranici lpění na věcech, vztazích a všem co nás svazuje.

Ukazuje nám, jak důležité je žít TADY a TEĎ, jak nesmírně důležité je nehledět na cíl naší cesty, ale užívat si cestu samotnou, to hledání, ty kroky, které děláme tak rádi, že zapomínáme na cíle - protože pokud uchopíte cíl a držíte se ho, lpíte na něm, uzavíráte si energii nejen lásky, ale i hojnosti a celého zdroje. Blázen je v tento měsíc plně rozvin v pozitivním stavu, je tu odkaz také na naše "vnitřní dítě" které je nesmírně důležité. Někteří ho nemají zralé a jejich dítě se vzteká, chce vše hned, je netrpělivé, prosazuje své - tady je třeba na této stránce pracovat v tomto měsíci.

 

Už není místo pro teorie, nyní je čas opravdu měnit své životy, měnit sebe, měnit svůj život a žít naplno jako blázni, kteří se těší na další pouť. Máme před sebou mnoho práce, krásných cest - tohle putování nekončí - je to nekonečný labirint cest v nichž prožíváme sami sebe přes tento hmotný svět.

a proto se vydejme v tento měsíc na další dobrodružné cesty, které náš čekají v tomnto roce. Nalezněte hlas svého vnitřního dítěte, uzdravte ho, sebe a jděte jako blázen - sundejte masky, které zahalují vaši podstatu, Vaše já - už nebuďte ničím jiným, než tím, čím jste.

 

Meditace s kartou Blázen - karta je nabita mou energií - AZAK-AHAI:

Zadívejte se na kartu - můžete si ji vytisknout nebo na monitoru, to je jedno - dejte na ni ruku a požádejte o potřebný přenos energie z karty na Vás pak proveďte meditaci.

Pohodlně se usaďte nebo si lehněte na záda

Zavřete oči

Zhluboka se nadechněte a vydechněte - 5x

Poté si vizualizujte krásnou louku - jen tam seďte a vnímejte tu krásu, vůni.

Poté se jděte projít a v dálce uvidíte své vnitřní dítě - může to být dítě, nebo zvíře, nebo jen barva - zaměřte se a něj - někdo ho může mít usměvavé, ale někomu se může ukázat smutné, ošklivé, divně zbarvené.

Pak požádejte o léčení vnitřního dítěte - energii kterou jste získali z karty Vám pomůže. Kdyby Vám to nešlo, neklesejte na mysli. Můžete se s námi vydat na cesty do svého já pomocí Ra-sheebe - tuto akci pořádám na FB. Je to jedinečná akce, kde se vizualizace stává jedinečným nástrojem vlastního uzdravení.