Výklad pro DUBEN 2013 - pro matku ZEMI

03.04.2013 09:38

DUBEN 2013 - Pro tento měsíc tu máme kartu SVĚT.

Je to krásná karta ukončení - cokoliv děláme, plánujeme, v tento měsíc se vše usadí a naše práce, zájmy, záměry půjdou do finále. Tohle vše by jsme si mohli říci, kdyby nás zajímalo jak bude vypadat měsíc duben ohledně forem, ale tady se tím více zabývat nebudeme, formy odcházejí, přicházejí a jsou nestabilní, nás zajímá vnitřní pocit karty pro tento měsíc. Takže formy necháme být.

Tato karta je koncovou v tarotu z Velké Arkány, Blázen došel svému poznání a nyní je mu odkrytý celý svět. Minulý měsíc to byla karta Vůz, která nás nabádala, vnitřně se zharmonizovat, ukočírovat v sobě naši energii. Tato karta na to navazuje a ukazuje jak důležité je na tomto světě harmonie, stabilita a ukotvení v sobě samém.

Žena tančící na planetě Zemi je symbolem - vědomí, kdy ona sama ví, že může být a dělat co bude chtít, její vědomí se tak za tu celou cestu rozšířilo, že ona již nevidí Zemi jako něco co je neznáme, nebo záhadné. Tančí tam se vším co je na Zemi - zvířata, ptáci, moře, lesy, louky prostě je vším a zároveň kouskem skládačky, která do sebe tak zapadá.

A to je hlavní téma pro tento měsíc - vědomí. V tento měsíc budeme bourat staré věci kolem nás - myšlenky, postoje - proto v úvodu je uvedeno, že vše se jakoby dokončí, ve smyslu, že nalezneme něco co nám bylo ukryto. Vědomí se rozšiřuje a tento měsíc to bude více než patrné. Každý to může pociťovat v jiné oblasti - vztahy, práce, finance, vlastní vnitřní svět, zdraví atd.

Duben je měsícem vědomí - rozšiřování a je jen na nás jak k tomu přistoupíme, pokud čtete tyhle řádky a rezonuje to as vámi, už jste na dobré cestě, že své vědomí rozšiřujete. Pokud to zavřete s komentářem - "blbost", pak si ještě na rozšířené vědomí počkáte - nic není špatně, takže každý má své tempo, může na to přijít nyní, ale nemusí a může na to přijít až za 10 životů. Proto hlavně se věnujte svému vnitřnímu vědomí, od toho vše začíná. Vnitřkem to jde do vnějšku.

Přeji Vám, aby tento měsíc byl pro Vás plný objevování sebe samých, odhoďte hranice, odhoďte pouta, osvoboďte svou mysl. ROZŠIŘTE HRANICE VĚDOMÍ