Výklad na rok 2014

02.01.2014 10:13

Přeji Vám všem krásný rok 2014

Rozhodla jsem se netahat kartu, ale sestavit rok podle karet velkých arkán, a vyložit co tento rok přinese.

2

První číslo tohoto roku, ukazuje kartu Velekněžky - "Ten kdo setrvá dívat se do sebe, ten sklidí plody, které jsou zatím skryté a schované. Vydržet znamená být tvůrcem svého vlastního života kde vládne pouze jediné - nedívat se kolem sebe ale do SEBE.

0

Druhé číslo tohoto roku, ukazuje kartu Blázna - "Leť jako pták, buď svobodný ve svém vlastním životě, důvěřuj sobě i vesmíru, buď tím čím chceš a buď tím co si přeješ. Nechtěj vidět cíl, neboť cesta je cílem tvým nikoliv vidina toho co je za horou, kterou nejdříve musíš projít, aby si načerpal moudrost z té cesty."

1

Třetí číslo tohoto roku, ukazuje kartu Mága - "Jen ty sám jsi tvůrcem všeho kolem, pokud se podíváš ven a budeš kritizovat druhé za to co se ti děje, nikdy nedojdeš k sobě. Cesta k sobě přes horu, kterou musí blázen ujít je ta cesta přes své ego a přes svou vlastní oběť v tomto světě. Drž se sebe, svého srdce a toho, že jsi nejúžasnější tvor na Zemi. Máš vše nic už nepotřebuješ."

4

Čtvrté číslo tohoto roku, ukazuje kartu Císař- "Ego je vrchol toho všeho - vládnout sobě spravedlivě toť tajemství, které je potřeba odhalit. Někdy tvrdost a přílišná kritika sebe samého je jen propast, která se prohlubuje. Pochval se v tento rok, podívej se na sebe očima lásky a nech panovat své srdce."