Karta na měsíc ZÁŘÍ

03.09.2015 19:24

Září je ve znamení odhalení tzv. masek, něčeho co si nasazujeme abychom se vyhnuli pohledu na podstatu.

Když se podíváte na kartu, je patrné, že žena prochází určitou cestou, která je nezbytná pro její růst - jakoby její chodila jdou po krásné cestě - ale od pasu nahoru je oddělena a žije tu svou masku, na kterou hledí ale v druhé dlani je krvácející srdce. Ruka se srdcem je zvednutá, jakoby se maska dívala na srdce na dlani a ukazovala kde si nasazujeme masku.


Nasazovat si masku, je velice rychlé a snadné - myslím, že to zná každý, něco maskujeme ať jsou to myšlenky, emoce, názory - nasadíme si masku a děláme, že my nic. Tohle je ale hlubší, nejsou to běžné věci - jsou to věci které odhalují mnohem bytostnější problémy - zda se to dá nazvat problémem, protože když tohle nappíšu hned se podívám k nohám a je jasné, že rpoblémy si vytváříme sami pohledem na naši masku. 

Srdce vždy ví, kde maska je - každý z nás to ví - někdo to není schopen vidět ale cítí to - nekdo to má zas naopak - každopádně jsme to my kdo si ji nasazujeme.

V září padnou tyhle masky a uvidíme naprosto přesně před čím a před kým se schováváme a už víme, že takhle pokračovat nebudeme. Pak je už na nás jak s tím naložíme. 

Cesta nezná hranic - cesta po které kráčíme je plná kouzel a je prostě dokonalá tak jako na kartě ten horní díl karty jsme jen my náš dojem z cesty a naše myšlenky a emoce - jsme to my kdo vytváří rozdělení mezi spodní a horní hranicí karty. 


Zamyslete se nad kartou, zameditujte si nad tím co vás štve, z čeho nevíte jak ven, podívejte se na tu kartu - kde si nasazujete masku aby jste ochránily sebe před pravdou?