Karta na měsíc SRPEN

18.08.2015 12:41

Srpen ve znamení vnitřních bojů, boj mezi myšlenkami a pocity

Když se podíváte na kartu má vrstvy, jakoby promlouvala ve všech možných i nemožných světech a sférách a vesmírech. Je ale kouzelné, že vše co mi oddělujeme od sebe minulost, přítomnost budoucnost zde je v jedné kartě, protože v tom není rozdíl - tak jako není rozdíl náš svět a astrální - je to vše v jednom.

Mnohdy se schováváme za své strachy, bojíme se vyjít ven a uvidět pravdu - naši pravdu, která pro nás skrývá mnohá tajemství, poučení. Někdy se prostě bojíme, ale to je v pořádku, vyčkáme na velkou hromadou kamení - která nás tíží a jednoho dne se vydáme proti strachu - už nevydržíme jen tak čekat v tom dřepu - nevydržíme se jen tak bát.

Ten muž je připraven k boji, ono to vypadá jakoby číhal na něco venku na nějaké zvíře - ale ono je to hlavně o tom, že bojuje uvnitř sebe - sám se sebou a o tom je náš výklad o tom je Srpen. 

Ten kdo bojuje sám se sebou, bude bojovat do skonání světa, ten ale kdo pochopí, že už nemá cenu bojovat a nemá ceu se bát, vyjde z toho těžkého energetického pole a podívá se za onu zeď kamení co mu brání ve vidění opravdového strachu - buď ho to poučí nebo ne - to už je na každém.

 

Ony vrstvy jsou jednoduché - ukazují, že v přítomnosti je mlha, máme trošku zamlžený zrak strachem a nevidíme příliš dopředu ani dozadu - to je dobře - tady to nás může naučit mnohému to uklidnění v nevědomí je velká věc, pak je vrstva toho našeho strachu, který se sice koná ve všech vrstvách, ale my jsme schopni ho vnímat hlavně z budoucna a z minula - v přítomnosti vnímáme spíš ten boj samotný - bojujeme aby jsme se nebáli.

No a budoucnost? Tam labuťe stoupají ke slunci - meč je ozářený sluncem a bílá labuť roztáhla křídla ze strachu a jde za světlem.

No jo ale to vše je možné jen když v přítomnosti odhalíme náš strach ( který vidíme jen v budoucnu nebo v minulosti) vystoupíme ze tmy boje a podíváme se na strach - který je nutný vidět v přítomnosti - a pak se strach rozplyne - prostě zmizí - najdeme odvahu v srpnu vyjít z bojů sami se sebou se svou hlavou a emocemi a budeme schopni uvidět náš vlastní stín a přimout ho a jít za ním? Stane se z něho krásné slunce...

 

Přeji Vám mnoho sil

Vaše Athelaj