Karta na měsíc ŘÍJEN

06.10.2015 09:08

Říjen je ve znamení emocí, tvoření a nových možností. Kreativita to je téma měsíce.

Když se pozorně podíváte na tuhle překrásnou kartu, uvidíte naprosté souzení s vermírem, bohem, láskou a sám sebou. Je to určitý aspekt bez kterého toto není možné - jestli chceme být tzv. v proudu, musíme se i podle toho chovat - myslím tím, že pokud jsme v roli oběti, chudáčka - tak nikdy nebudeme moci pocítit sílu proudu, ve kterém je tvoření, kreativita, síla a naprostá sounáležitost - žárdní oddělení. 

Voda je elementem emocí, našich positů - voda jak všichni víme je proměnlivá, bouřlivá ale i klidná a přináší nám nesmírný relax - je oboje je světlem i tmou - je prostě vším - to je život - smrt a zrození. 

Žena je tvořena z vody tak jako my - zde je velký symbol toho, že emoce náš naprosto dokáží ovládat, naše tělo, naše vjemy, naše pocity. Pokud ale jsme schopni tohle rozlišelit a říct si - neslouží mi to a už to tak nechci jsme natolik silní to změnit a pak se stane prostě něco úžasného začneme si vímat více věcí které nám jdou, které přinášejí radost, zkteré milujeme  anajendou je jich více a více a my začíná plout po proudu, už nás nebolí ruce od věčného plavání proti proudu už je to jen pohupování a jedeme ve stejném rytmu a melodii vesmíru.

Tvoření, kreativita jde v ruku v ruce s pocitem, že to co dělám je úžasné - sebehodnota, sebeláska, pohled na to co chci je jedním z klíčů jak se posunout v tom co dělám.

Jde to i přes to, že nyní jste někde kde netvoříte nebo vás to nebaví - jde to ale vyžaduje to opravdu dávku odhodlání a nevzdat se - vím co chci a jdu si za tím.

Celý vesmír se nakloní aby to viděl, jak VY půjdete jiným směrem - jak prostě zahodíte pádla a vše vzdáte, jak vše na čem jste lpěli odchází a necháváte to být - na to vše vesmír čeká - ta obrovská energie, která Vás pak vezme na svou vlnu a odveze Vás kam Vaše mysl dovolí.

 

Přeji krásné tvoření v tomto měsíci.

Athelaj