Karta na měsíc ČERVENEC

01.07.2015 11:03

Červenec ve znamení vnitřní síly

 
Tato karta, je krásnou ukázkou naší vlastní síly - lev označuje sílu, dřímá ve svých drápech svtelný kruh barvy spodních čaker, které jsou zastoupeny žitím zde na zemi - spodní čakry na které bude v tomhle měsíci důraz, jsou o životě na zemi, jsou o tom jak prožíváme život a smrt - jsou spojením s matkou Zemi - žlutá třetí čakra je v oblasti břicha a ukazuje na vnitřní životní sílu, onen pohon, který pohání celou naši bytost - ta se prolíná v oranžovou druhou čakru, která ukazje jak si umíme užívat života, jak si umíme užívat sami sebe, jak bereme své tělo a vztah k sobě a ta první rudá, je barvou krve, kde je zobrazen nový život a smrt - jako koloběh živta - ukazuje také jak se cítíme tam kde se nachází je v ní mnoho pragramů tipu jako -.nepatřím sem, jsem tu navíc, nemám tu co dělat atd.
 
Lev dřímá tyhle spodní čakry, proto, že ovlivňují právě jeho samotného - spodní část je hodně důležitá i pro naši reprodukci, užívání si života, sexualitu. 
 
Ta miska s dýmem ukazuje na očistu těla v tomhle měsíci, je důležité dbát na očištění, staré vzorce pomalu odchází, staré energie jsou na odchodu a nyní je třeba se poučit a věnovat energii svou pozornost. 
 
Ten lev když si všimnete má rohy, ukazuje na zemskou část energií, které nejsou tak světelné, čisté - zemské energie jsou jiné a je třeba začít vnímat světlo i tady na zemi, neobracet se neustále nahoru a lítat jak pometlo, ale usadit se v tom spodku - je tu také důraz na onemocnění ženských orgánů - jako jsou cysty, problémy s otěhotněním - pokud Vás tohle trápí usaďte se na zemi a přestaňte lítat. Ukotvení na to je důraz.
 
Polonahá žena je odrazem čistoty, ale ne čistoty ve smyslu duchovní, ale čistoty ve smyslu - jsem si vědom/a sam/a sebe, jsem TADY a TEĎ a vnímám své tělo a svou energii ve spodní části těla a nechám ji proudit do celého těla živím že spodku celu svou bytost, živím spodními energiemi ty vrchní.¨
 
Kočka je tu zobrazena jako určitá volnost, svoboda - je to spíše lehkost, co je potřeba nebrat to tak vážně všechny věci kolem nás, ale být nad věcí, nenechat otravovat svou energii zvenčí.
 
Ptáci co lítají kolem nad hlavou jsou známkou, že létání je fajn, ale všeho moc škodí a pokud budete nahoře, nikdy nepochopíte to dole a proto jste tady, aby jste prožívali dnes a denně zemskou energii - neříkám, že by to horní bylo špatné naopak, ale MUSÍ v tom být rovnováha, jak v tom není rovnováha něco ve Vašem životě Vám jasně ukáže, že  tudy již ne a bude to v podobě nemoci ve spodních části těla až po žaludek.
 
Prožívejme život tady na ZEMI, hledejme světlo i tam kde ho nikdo nehledá, pochop-me, že lásku, boha je nutné hledat v tom největším tmavém koutě.
Nakonec to vše dobře ukazuje most na kterém žena se lvem stojí není ani na zemi ani ve vzduchu - je prostě uprostřed. Nejen v životě ale také v určitém názoru není ani na jedné straně, je přesně uprotřed odkud vidí naprosto jasně obě strany. 
 
Přeji Vám všem krásný červenec plný poznání toho, že je už na čase rovnováha mezi nebem a zemí, že je důležité vnímat svou energii a být opatrný koho do ní pozvete, že je důležité se očišťovat, že je důležité prožívat vše co život nabídne a povolovat odpor a hledat lásku i tam kde není... 
 
Krásný den Vám přeji