DUBEN pro všechna znamení

29.03.2016 21:12

Velký léčivý výklad na duben pro jednotlivá znamení

 

Pro všechny z Vás, koho zajímá osobní rozvoj, jsem si připravila na každý měsíc rozbor jednotlivých znamení. Na tyto rozbory používám už jen pouze karty intuitivní, protože jsou neomezené a nekonečné, tak jako MY. Ať vám rozbor slouží k osobnímu růstu.

Tento měsíc, jsou karty u každého znamení hodně podobné – je období zrození – je potřeba vše staré odložit, nechat umřít a hledět směrem na nové co se rodí. Tématem dubna je tedy zahodit lpění, prozkoumat své strachy a limity. Je čas nové energie, je čas začít nově.

BERAN (21.3 - 20.4)

V březnu bylo pro Vás velkým tématem myšlení, myšlenky a práce s nimi a uvědomování si, jaké programy zde máte. Vaše karta pro duben, je úžasná – je to takové zobrazení napojení, že s tím pokud jste pracovali v březnu dobře, se dostáváte do jiného vnímání reality – vše je vším a každý je vámi. Úžasná karta, plná vědomí – krásné energie – vystupuje v první čakry, ze samotného bytí, takže pokud Vám to nepůjde, je třeba se podívat do prvopočátku všeho a tím je téma SMRTI. Jsem si vědoma, že pro někoho to může být zcela negativní – SMRT, ale nenechte se splést. Vše co tady v dubnu povolíte, dovolíte a necháte odejít, Vám dál mnohokrát pomůže, už budete v sobě více ukotveni. Podívejte se na nejhlubší strachy, které ve Vás jsou, hlavním tématem bude smrt, Vaše zrození nebo zrození Vašich dětí. Není to lehké, ale tím, že vše je v koloběhu života, tak i my si jednou musíme uvědomit, že smrt není takový strašák, je to jen pohyb energie a pokud tohle zvládnete, zvedne Vás to zase o kus dál. Budou zde aktuální také rodinné vazby, vztahy – v tomhle měsíci se to bude odkrývat nejlépe – je to nejlepší doba na to tyhle témata otvírat – ale jejich zpracování samozřejmě bude zcela individuální. Tyhle měsíční rozklady jsou pro osobní růst, není to závod. Dbejte, že každý má své tempo a dovolte sobě i všem kolem, aby činili tak, jak jsou schopni v tuto dobu činit.

„Jsi nesmrtelný, jediné co tě svazuje, je strach z toho, že nesmrtelný nejsi.“

 

 

BÝK (21.4 - 21.5)

Ve Vás ještě dochází pocit lásky – je jaro a vše se probouzí, Vás ještě více ponoří do téhle energie – může tu být i druhý pól, kterému se nedaří a pak cítí jen frustraci – pamatujte, že pokud mluvíme o lásce a vy to tak nevnímáte, žijete ten druhý pól – ten není špatný je stejně důležitý. A dneska si o něm řekneme. Máte tu totiž kartu, která je zářivě rudá – v tom je podobnost s Beranem – je to i tím, že to píši a tvořím o Velikonocích a to téma zrození je všudypřítomné. Vaše karta ukazuje, kde láska vzniká – žena která z pusy vypouští své energie v podobě slov směrem k sobě. Je to ale zářivě rudé, proto je dobré se zaměřit na JÁ – jak vnímám sebe, jak o sobě mluvím? Zalité oči krví – celé je to tolik v energií zrození – umírá stará mluva – umírá vše, co bylo řečeno a je možné začít znova. Odejděte z energií, které Vás nutí vypouštět něco, co nechcete. Odejděte z místa, kde se šíří jed, v dubnu Vám to neprospívá a neprospívá to nikomu a nikdy. Zaměřte se na to tento měsíc – je nejlepší čas to zahodit – doporučuji si přečíst 5 čakru, článek najdete zde na stránkách. Nelynčujte sami sebe, destrukce tento měsíc, pokud nejste na vlně lásky, na vlně sami sebe – je to jen proto, že o sobě říkáte, tvrdíte něco jiného, než cítíte. Ti z Vás, kteří pracovali a jste nyní v energii, že vše rozkvétá a pučí – tak si to užívejte – dávejte do každého svého slova lásku a pokud tam láska není, raději mlčte – nepouštějte něco co Vás a okolí otráví.

 

„Vypustit něco směrem k sobě, je jako nafouknout se do velkých rozměrů a nepustit. Jednoho dne, to ale praskne.“

 

BLÍŽENCI (22.5 - 21.6)

Vy jste byli v určitém kruhu, pak Vaše cesta vypadala dost rovně a nyní je tu něco navaleného. Ty dvě karty únor a březen se uzavírají a tady začínáme úplně novou a jinu kapitolu. Tento měsíc je tu velké břímě na zádech – zavaluje to celou Vaší bytost. Je to tak těžké, že nemohu ani hnout hlavou, ani krkem. Bolí u toho ramena a pravá ruka. Dýchá se poměrně špatně, celé je to tak zpomalené – unavené. Je sice jaro, ale na některé z Vás padne únava – ale není to únava z jara, ale je to únava z toho co si do JARA taháte – do období, kdy vše vzniká nové, si taháte staré záležitosti. Je to úplně navalené. Je to tedy síla, nejde ani psát – doporučuji Vám, si obrázek prohlížet, meditovat a hledat kde a čím si svou energii zastavujete – jaké břímě si taháte do období, kdy vše umírá a znovu se zrodí? Na čem lpíte? Co nechcete pustit, z čeho máte strach? Strach je každopádně tématem měsíce, protože to máte společné všichni – strach z úplně základních a prvních věci – smrt, zrození. To co je mrtvé, musíme nechat umřít, aby se z toho mohlo zrodit nové – nelpěte na tom, pokud zůstanete v energii lpění, nikam se neposunete – budete oběť svého velkého batohu na zádech – nikdo není však zodpovědný za to co táhnete, je Vy samí. Držte se Blíženci, bude to velké, ale s odstupem času, krásné.

„To co si taháš světem a myslíš si, že to ještě kus uneseš – tak tady tvá cesta skončila. Buď to shodíš ze svých zad, nebo tě to zavalí, mysli na SEBE, prociť SEBE, miluj SEBE- uvolni TO, uvolni SEBE.“

 

RAK (22.6 - 22.7)

Z třetí čakry se posouváme do 4 čakry – karta plná zelené – a tady je velké odmítání – zajímavé je, že to píšu v době Velikonoc a ta malba na kartě je ve tvaru vejce – ale ten tvar vejce, mi připomíná také dělohu. Pusa té postavy je celá otevřená do tvaru vejce – jakoby obkreslila vnější svět do vnitřního. Tématem dubna bude srdeční čakra, cítění vlastní potřeby. Už žádné zamlčování, už žádná energie – JÁ POČKÁM – už NE. Tento měsíc to nepůjde dozadu moji milý raci – tento měsíc to musí jít dopředu – doporučuji i Vám přečíst článek o 5. Čakře, najdete ho zde na stránkách. Jděte ven do přírody, kde budete sami a vypusťte pomocí zvuků vše, co Vám leží na srdci – příroda to v tomhle období zvládne a pomůže Vám – jděte a pusťte to ven. Nenoste v sobě, neduste v sobě energie, které Vám neslouží, slova, která Vám křiví ústa. Jděte a naplno se venku projevte – v lese nejideálnější – si stoupněte a z plna hrdla řvěte – představte si, že to jde ze srdce a jak se očišťuje. Požádejte bytosti lesa, aby Vám pomohli. Pak až budete hotovi – vložte ruce do země a odevzdejte vše co už sebou nechcete tahat – otevřete se sami sobě, věřte sami sobě –nenechte lidi, aby věděli něco lépe – VY jste ti co víte o sobě všechno.

„Malé vejce čeká na vyklubání, než se ale vyklube ven, mělo by být spokojené tím čím je a kdo je.“

 

LEV (23.7 - 22.8)

Z luny jste vyšli krásně zářivý s rudou barvou – tak jako každé znamení – tohle je společné. Je zde karta těhotenství, zrození. V přírodě se vše rodí, nové vzniká, staré umřelo a vše se vyloupne a bude kvést, zářit svou energií. Tak nějak podobně to máte vy – z toho bláta je potřeba vylézt do toho dění kolem – TADY a TEĎ. Přítomnost je pro Vás důležitá – neopouštět své sny, své vize a jít si za tím i za cenu, že se něčeho musím vzdát, něco opustit co již neslouží. Jste nazí před zrakem všech – jste tím, čím jste, navzdory všem kolem a to je hluboký smysl Vašeho měsíce. Krásně tam proudí energie ve spirále, krásně to ladí, jak vše odchází – takže tento měsíc tomu věnujte pozornost – očista, přítomnost, odpoutání se od veškerého lpění.

„Lev má sílu, která dřímá v jeho břiše. Je rudá až ohnivě žlutá, tato síla spálí vše, co nepotřebujete, je schopná, zpracovat vše, co již sem nepatří.“

 

 

PANNA (23.8 - 22.9)

V březnu to byla celistvost a nyní je to PRAVDA. Vidím, jak stojíte před nějakou situací, člověkem a vnímáte hluboce něco jiného – odvracíte zrak, zavíráte oči a vnímáte jen sami sebe. Úžasná karta, plná neskutečné energie, která proudí z Vás ven – buďte sami sebou, autentičtí – prožívejte sebe a svou energii jako jedinečnost, protože tou také je. Veškeré prožívání ať už má příchuť jakoukoliv, je naše jedinečná možnost, najít sami sebe. Energie jara, krásně ladí – jděte ven, prožívejte ten klid, prožívejte sami sebe – protože v dubnu to bude náročnější na vnější okolnosti ve Vašem životě – ať už se děje cokoliv najděte zas jen sami sebe v téhle energii a v klidu jako v lese. PROŽÍVEJTE to je odkaz měsíce dubna – zavřete oči, pohleďte hluboko a užívejte si ten pocit ať je jakýkoliv – poděkujte mu a pokud je to něco negativního – nechte ho s díky odejít – můžete ho také pustit v přírodě v podobě položených rukou na zem, do hlíny nebo na strom – požádejte strom, aby Vám pomohl – vše je možné.

„Prožívej a žij, jakoby vše bylo vším a všemi a ty jsi měl/a tu možnost všechno to pochopit a najít si v tom svou jedinečnou PRAVDU.“

 

VÁHY (23.9 - 23.10)

Ze spodních čaker se vyhoupnete nahoru. Karta pro Vás je v oblasti hlavy – oblast 7 čakry. Je to taková, vědomá karta. Nese si moudrost ve své mysli – hlava je spojená s celým vesmírem. Je tu také důraz na duchovní průvodce, kteří se v dubnu budou ozývat – spojte se s nimi, naslouchejte jim, chtějí se s vámi o něco podělit. Pokud milé Váhy váháte co udělat a co ne – mohla by to být skvělá zkušenost ponořit se do napojení skrze Vaše průvodce – neukáží vám kam jít, ale mohou nastínit situaci a ukáží Vám jak se na celou věc podívat. Takže – lepší než se ptát někde venku, je pro tento čas nejlepší jít do sebe a požádat své průvodce. Nezůstávejte ve stagnaci a v tom, že nevíte co si počít, co dělat – udělejte první krok k sobě a k energii, která se Vám snaží pomoci.

„celý vesmír je nakloněn pomoci, ale jen těm, kteří opravdu chtějí a mají zájem a energii jít do míst neznámých do míst, jde důvěra v sama sebe je základním kamenem.“

 

ŠTÍR (24.10 - 22.11)

Z minulosti se přeneseme do přítomnosti. Karta je stále taková tmavší až šedivo-černá, ale ukazuje krásné symboly – rozkvétající růže z úst, velký jarní symbol v oblasti 3 oka. Tak jako předcházející znamení – to je ro tento měsíc společné – je třeba dávat si pozor, kam směřuji svou energii v mluveném slově, jak o sobě mluvím, jak se programuji. Doporučuji článek o 5 čakře, najdete ho tady na stránkách. Vy tu navíc máte 3 oko, kvete a je plné života – tento měsíc je třeba zaměřit se na to, co vidím, co chci vidět, co nemám vidět, co nechci vidět – zda chci být viděn nebo nechci. Ticho je v dubnu Vaším druhým jménem, snažte se být potichu, nepoužívejte slova jen tak, vědomě se na ně dívejte, pokuste se spíš pozorovat – a právě to čiňte 3 okem – svou intuicí.

„Dívám se svým vnitřním okem, protože v tom je opravdu jen já, jsem v tichu, protože jen tak mohu slyšet volání, které mě volá a nyní jsem v tento čas připraven/a to slyšet – jsem připraven/a to vidět – jsem připraven/a a chci dojít k poznání, které cítím již dlouho“

 

STŘELEC (23.11 - 21.12)

Vaší oblast bříška pomalu opouštíme a vrháme se na kartu dubnovou, která je o vnitřním dítěti. To je Vaše téma – programy z dětství, pocit nepochopení, pocit, že někam nepatříte, pocit, že jste navíc – pocity které souvisí s tím, že chybí láska. Láska se Vám nějak nedostávala – chybí – je potřeba si ji tam dodat – nyní když jste dospělý. Můžeme vyléčit vše, jen když máme odvahu tomu čelit. Je to dost podobné jako ostatní znamení – protože jsou Velikonoce a celá ta energie je o tom zrození, je o tom prvopočátku, smrti a narození. O lásce a energii, která kvete a vykvétá a má radost ze života, jen proto, že žije a je. Vím, že možná tento měsíc to bude jiné náš výklad, ale vyklad si to sám žádá. Roztáhněte ruce a dejte konečně svobodu své minulosti, dejte svobodu svému vnitřnímu dítěti – dodejte mu lásku- jděte za ním v tom dětství v té určité situaci, která Vás „pálí“ a řekněte mu vše, co potřebuje vědět a dodejte mu odvahu a lásku, že jste to zvládli, že jste se dostali až SEM. Odevzdejte minulost tam, kam patří a pojďte si užívat, krásné JARO místo, kde příroda ukazuje svou úžasnou tvořivou energii i my jsme toho součástí i my musíme povolit a nechat umřít to co již zde není.

„Uzdrav se a uzdravíš svět.“

 

KOZOROH (22.12 - 20.1)

Vy moji hledači, minulý měsíc byla doba, uvědomit si, že už není co hledat a nyní na to krásně ladí ta karta dubnová. Karta v meditační poloze – kde krásně proudí energie od první čakry až po tu sedmu – ladí to dokonale. Tenhle měsíc to vše dojede – ty energie, které se rozběhli v dubnu, přijdou svému ukončení, pokud něco řešíte, tak v dubnu se to krásně vyladí. Nezapomeňte však, že bez Vašeho přičinění, se to moc nezmění. Tak jako ostatní je období nového zrodu, téma smrti se tu opakuje – nelpíme na ničem, necháváme život běžet, moc mu nepřekážíme, abychom nezpůsobily zastavení energii nejen venku ale i v těle. Krásná karta, pro ty z Vás, kteří pustí poslední okovy minulosti, poslední lpění – přijde velká úleva, přijde energie a krásně naladí celou Vaši bytost a Vaše okolí. Zůstávejte věrni sobě a svému pocitu.

„Jsem věrný/á sama sobě, protože jsem si vědoma, že jen já jsem tvůrce toho, kdo jsem a čím jsem. Jsem dokončení, jsem proces, který nyní končí a něco nového začne.“

 

VODNÁŘ (21.1 - 20.2)

V tento čas, je březen ukončen a začíná nová energie. Máte tu krásnou kartu, jak bytost podává „světlo“ a vy jen přijímáte. A to je Vaším tématem v dubnu. Jste nyní ve fázi, že sbíráte pomalu informace v sobě a nacházíte mnoho krásy, ale také koutů, které nejsou příliš ve světle – se vším se seznamujete a nacházíte nové a nové věci a poznatky. Ty stíny je třeba prosvětlit, najít si k nim cestu, podat jim ruku bez odporu. Pokud budete otevřeni a budete nahlížet na situaci s láskou, dojde k uzdravení. Je vám podán velký dar, velké množství energie – jako všem píšu i vám – jděte ven – tenhle čas je na to ideální, kdy země tvoří skrze svou probuzenou energii. Podívejte se také na svou rovnováhu v oblasti přijímání a dávání – je tu určitá nesrovnalost. Rovnováhu je třeba nastavit, tak aby Vás to nevysávalo a zároveň, abyste nebyli v energii, že vy nic neopustíte – tak jako všem i Vám píši – že duben je měsícem zrození nového i smrti – je třeba zbavit se staré energie a nahradit ji novou.

„Byl Ti dán dar, byla ti dána síla, byla ti podána pomocná ruka, tak proč nezáříš ve světle? Jdi do stínu a ukaž mu světlo – lásku.“

 

RYBY (21.2 -20.3)

Tak jako všem i Vám napíšu na úvod – je měsíc znovuzrození, měsíc kdy je třeba opustit něco, co nám neslouží – nelpíme – odevzdáváme vše a s láskou vítáme novu energii. Vy tu máte kartu krásnou, která září novými možnostmi – jste plné světla – držíte v rukách ohromnou moc – jste světlem pro druhé. Abyste mohli zářit, je třeba dodělat ještě pár věcí – odevzdat a taky jako vodnáři – prosvětlit kouty, kde je ještě tma – vy máte tolik sil, že to zvládnete sami – jen vejděte a posílejte lásku do svých koutů. Jste jako voda na poušti, jste jako slunce v zimě – jste naděje – ale aby mohla ven, je nutné ji celou najít, poskládat a procítit. Buďte k sobě laskavý, něžní. Ti z Vás, kdo nevnímá své světlo, je třeba zvýšit svou hodnotu, pohlédnout na sebe s láskou. Jste SCHOPNI, jste světlo – tak jako každý, vy ale máte ten dar, předávat to dál – přijde čas a sami to ucítíte, v tento čas nechte rozkvést svou novu energii – nechte odejít vše, co tam brání vlastnímu projevu.

„Jsi světlem a lampou pro druhé, někdy se však světlo ztratí a ty musíš se navrátit k sobě, zapálit v sobě světlo a prosvětlit sebe.“

 

Athelaj.

 

Pozn: Prosím pokud budete sdílet, uveďte zdroj - moje stránky a autora. Energetické obrázky a celý text podléhá autorským právům.