ČAKRY

27.07.2015 14:58

U nás doma se stala zajímavé věc – obrazy co maluji tak než najdou svůj nový domov, visí mi na zdech.

Pověsila jsem si i čakrové obrazy, které jsem malovala v roce 2014, nechtěla jsem, aby byli někde schované a zabalené, tak jsem je intuitivně pověsila a vznikla z toho zajímavá, věc dneska jsem na to koukala a musela si vše zapsat – sdílím s vámi.

Začneme od konce.

 

7 čakra je spojená se srdeční  4 čakrou.  Vše začíná v srdeční čakře – která je v živlu vody – emocí a citů, které nás pronásledují od dětství až po stáří. Voda je úžasný živel, umí prociťovat, umí hladit, umí zachraňovat životy, umí dávat lásku a to vše ve spojení s vrcholem všeho a tím je 7 čakra, která dodává a otvírá duchovní kanál . napojení. Srdce si taky ale umíme zahalit chladem do ledu, které kolem našeho srdce udělá zeď a tím přestaneme cítit – bojíme se cítit, bojíme se emocí a tím se zavírá 7 čakra pro energii která jde z jemných světů.

 

6 a 5 čakra jsou spolu – představují intuici – co vidím, co slyším prezentuji v tom jak jednám, jak mluvím – jsou to takové dvě místa, bez kterých by to nešlo – je to živel vzduchu – umí to být klidný vánek ale umí nám v mysli udělat i velké boře – myšlenky jedou, nejsme schopni zastavit mysl i když jdeme spát – jak myslím, tak vidím svou realitu a tak o ni i mluvím…

 

3,2,1 jsou jakoby kaskádovitě pod sebou ( ŽIVEL OHNĚ - umí tvořit, umí pálit, umí být vzrušující, umí v nás vyvolat pocit spojení s předky) – první čakra na nejvyšším bodě ukazuje narození, krev a početí – ukazuje náš vztah k domovu, náš vztah k zemi a k tomu že jsme tady, a hlavně vztah k sobě samé.

Druhá čakra, je vztah k tělu – žena a muž – energie, které jsou důležité pro naše chápání energie ve fyzickém světě.

Třetí čakra, je životní energie – je ve spojení se 4 a 5 čakrou. Život jako takový je o cítění, lásce a proudění energie – navíc je tu spojení s 5 čakrou – kam směřuji svou energii tam také plyne.

První čakra je skoro stejně ve výšce jako 7 a 6 to samé i druhá čakra. Spojení těchto čaker nám říká:

„život byl dán zde na zemi krví – bylo zde rozhodnuto o pohlaví a nyní je na tobě zda propojíš zemi a nebe, abys pochopil, že není kam unikat, ale užívat si život – nenechat svou krev vychladnout, nechat ji proudit skrze srdeční čakru – která pumpuje jako pumpa životní energii.“

Tak jako narození je důležité i pohlaví a role v něm – pak je nesmírně důležité milovat sám sebe, vnímat sebe jako bytost, která je úžasná a to pak vysílat do celého vesmíru, protože to co vysíláš se ti vrací zde na zemi.

3 a 5 plus 4 čakra

 

„Jak hovoříme k sobě tak ovládáme svou energii, která je poháněná srdcem – prvotní signál ale co má obíhat a kam je vždy v té 5 čakře. Kdo ovládá svou energii? My, a čím ji ovládáme? Přeci tím jak hovoříme – slovo je fyzická energie. Energie se pak vrací a celý ten koloběh můžeme zastavit jen my sami.“

 

Celý ten obraz je krásný jak se to vše doplňuje a nic není bez příčiny. 

Dalo by se o tom psát hodiny, dny ... :) 

 

foto bohužel již nemám jak přesně byly umístěny obrazy, tak aspoň jejich fotka, před tím než odešli do nového domova :) 

Athelaj