BŘEZEN pro všechna znamení

28.02.2016 08:29

 

Pro všechny z Vás, koho zajímá osobní rozvoj, jsem si připravila na každý měsíc rozbor jednotlivých znamení. Na tyto rozbory používám už jen pouze karty intuitivní, protože jsou neomezené a nekonečné, tak jako MY. Ať vám rozbor slouží k osobnímu růstu.

Pro tento měsíc, cítím, že ten text je daleko jakoby těžší než ten minulý, proto, pokud textu nebudete plně rozumět, dovolte jen textu být, obrázek Vám pomůže – nemusíte rozumět slovům, stačí si dovolit cítit energii beze slov.

Březen je pro všechny ve znamení rovnováhy, celistvosti, cestou k sobě a doporučuji přečíst články o čakrách, to je pro březen velmi aktuální.

 

 

BERAN (21.3 - 20.4)

Únor byl pro Vás časem určitého odstupu, ticha a klidu. V měsíci březnu, to zúročíte. Poznání, které plyne z klidu a odstupu je důležité v běžných záležitostech. Březen je velkým tématem naší mysli – budete si v sobě rovnat své myšlenky, pokud jste pozorovali v únoru tyhle energie, půjde Vám to lépe, vidět a uchopit co se děje ve Vaší mysli. Každopádně, mysl bude pro Vás velkým tématem. Tahle karta je úžasná, že i když je v oblasti mysli, dokáže jen být, dokáže být klidná, dokáže být spojena s naším tělem, srdcem – dokáže spolupracovat. V tento čas budete spojovat – mysl, srdce a tělo. Bude to další krok k tichu, které je vedené uvnitř naší mysli, že i zde může nastat ticho ve spojení se všemi našimi částmi, že nemusíme oddělovat mysl od nás, ale nalézat spojení a spolupráci. V naší mysli máme ukryté strachy, hranice, které již jsou velice omezující – najděte je a nastavte si nové – takové, aby Vám činily radost a byli jste s nimi ve spojení a harmonii.

„Ty kdo jsi nalezl, nalézáš stále dál větší hlubinu svých hranic.“

 

 

BÝK (21.4 - 21.5)

Tento měsíc je velmi zaměřený duchovně. Obraz krásné ženy, která září úžasnou energií, klidem, láskou. Láska byla pro Vás velkým tématem, abych byla přesná – sebeláska. Láska, která kvete v nás, může prokvést až ven a v tom je březen krásně laděný. Energie, která je ve Vás, je připravena jít se podívat ven, vše co ve Vás zrálo, je připraveno a chce být viděno. Je tu ale upozornění, že viděno musí být zase a jen pouze očima lásky – pokud nevidím, co tvořím, dělám očima lásky, tak pak je ohrožena sebe-hodnota a vše se hroutí jako z balíčků karet, pokud tohle prožíváte, je Váš základní stavební kámen špatný a je třeba ho postavit znova – pevněji a stabilněji. Tím, základním kamenem je láska k sobě samému, láska je totiž takový stav, který nerozezná dobré a špatné – ale rozezná JÁ a to je prostě úžasné za všech okolností – pokud se Vám nedaří, máte pochybnosti o sobě o tom, co děláte, pak se navraťte k sobě a pracujte dál na tom pěstovat si lásku uvnitř sebe.

 

„ Prociť pocit jedinečnosti v každém okamžiku svého života, že vše co děláš, má hodnotu. Můžeš růst s každým nádechem, pokud si dovolíš, aby vše co děláš, cítíš, bylo tou nejúžasnější věcí na světě.“

 

 

 

BLÍŽENCI (22.5 - 21.6)

Minulý měsíc se Vám trošku motala hlava kolem bludných kruhů. Nyní Vaše karta vypadá velice „rovně“ jsou tu dokonce šipky – tak kam se vydáš? Doprava nebo doleva? A to je Vaše karta – nyní budete před rozhodnutím, jaký směr zvolit, nyní budete postaveni před rozhodnutí – možná, že to nevypadá lépe než bludný kruh, možná to vypadá hůř než ten kolotoč. Jde tu už jen o Vaše rozhodnutí – ať je to v jakékoliv oblasti, nezapomeňte vždy dívat se sami do sebe, nedejte na lidi kolem – co se má a nemá, nedejte na to, o čem se říká, že je dobré či špatné – dejte na své pocity a své vnímání. Tentokrát se rozhodněte podle sebe. Nedívejte se, kam jdou ostatní, i kdyby Vaše cesta měla vést tam, kde ještě nikdy nikdo nebyl. Jistě, chce to odvahu, chce to víru v sebe, ale jen to je ta cesta z toho Vašeho bludného kruhu, nechtěli jste kruh tak zde máte tedy rozcestí a nyní se už konečně rozhodněte podle SEBE – na to je tu velký důraz.

 

„Naše cesty jsou pouze naše, nemusí s nimi nikdo souhlasit, ani je nikdo chápat, stačí, že jim rozumíme a chápeme mi je sami. Nech kráčet ostatní, jak chtějí a už se neboj jít svým směrem a tempem.“

 

 

RAK (22.6 - 22.7)

Moji drazí, Vy tu máte na březen úžasnou kartu, plnou energie – souvisí to s 3 čakrou – žluté barvy je plná života, barva plná slunce – hřejivá energie, která se na Vás usmívá. V této oblasti 3 čakry a v tento čas budete muset zpracovat to, co Vám leží v žaludku, to co Vám brání, uvolnit energii. Opusťte velké lpění, je jedno na čem – partner, majetek, názor … Opusťte energii, která Vás činí unavenými, neklidnými, rozzlobenými. Uvolněte vše, co už Vám neslouží a nechte slunce, přírodu, aby Vás vyladila. Tento měsíc, je důležité chodit hodně ven, promlouvat s přírodou. Pohyb venku Vám udělá dobře. Teď se vrátíme k tomu, co nemůžete strávit ve svém životě, najděte si klid a chvilku a zaměřte se na své břicho, jemně na něj položte ruce a zeptejte se sami sebe, co nemůžete ve svém životě strávit, co Vám brání žít více v radosti a plnosti. Najděte v sobě odpověď – je schovaná uvnitř Vás. Až ji uvidíte, zkuste se na ni podívat s odstupem, zkuste pochopit, jak Vás ve Vašem životě brzdí a jak je nesmírně důležité toto vypustit.

 

„Jsi otrávený svou vlastní nestrávenou energií, která otravuje tvé tělo, mysl i duši. Nikdo jiný, než ty ji nemůže strávit. Nenech ji ležet v žaludku, vyndej ji, zadívej se a poděkuj ji a nech ji odejít.“  

 

 

LEV (23.7 - 22.8)

Březen je pro Vás více takový temnější – což ale nevadí, naopak. Je to jakoby jste plavali v bahně, pohybovali se pomaleji, jakoby energie kolem Vás zhoustla a vy jste byli brzděni, zastaveni. Nad Vámi svítí jen rudá luna, která moc světla nedodá, přesto je v ní pocit bezpečí a to je důležité. Ať se děje cokoliv, pamatujte, že světlo, že to „dobré“ je i v tento čas a tmu s námi – je to jen náš pohled, který dává tmě takovou míru strachu – zkuste ve tmě vidět i světlo – vše je vším, protože obsahuje vše, to že vidím jen jednu část, ještě neznamená, že v ní není.

Teď vidím ty vyděšené tváře, nebo naštvané nebo překvapené – ne, to je ale blbá karta J Přátelé není, má stejnou krásnou hodnotu jako všechny ostatní, jen v tento měsíc budete více ponořeni do sebe, více se budete pohybovat v rovině hlubšího poznání a to je nejvíc, co si tady můžete přát. Každému, kdo je v téhle rovině, smekám klobouk, protože sama vím, jak je to někdy pro nás bolestivé, jak odchází věci, které bolí, ale na konci, to vždy zhodnotím vlastně pozitivně – vidět ve tmě světlo je dar, který Vám chce tohle místo předat.

„Jen se ničeho neboj, i tam kde není vidět i tam kde nevím, kam kráčím a co z toho bude, je místo, které nám ozáří celou tu situaci, je jen na Tobě, zda jsi schopen vidět plný obsah sdělení, ve kterém se nalézáš.“

 

 

PANNA (23.8 - 22.9)

Krásná karta spojení světla a stínu v jednu bytost – celistvost to je Vaše téma na měsíc březen. Neodhánějte od sebe kousky sebe, které se Vám zrovna nelíbí, přijměte je k sobě jako dvojče, které Vás doplňuje, abyste byli celkem. Je to hodně spojené se LVY, kteří budou v tento čas v hloubce sebe samých, vy sice v takové hloubce nebudete, ale uvidíte určité spojení, že to co je špatné a to co je dobré, možná není tak úplně pravda pro Vás samotné. Spojujte a kráčejte svým životem v celistvosti, bez strachu bez domněnek. Tématem bude i partnerství, celistvost ve vztahu – rovnováha ve vztahu. Zkuste se zamyslet ve svém životě, kde něco nebo někoho nepřijímáte, kde něco odmítáte. Najděte stín, který jste s odporem postavily do rohu.

„Celistvost je stav, kdy jsme sami v sobě spojeni se světlem a stínem. Je to stav, kdy víme, kým jsme a čím jsme.“

 

 

 

VÁHY (23.9 - 23.10)

Tento měsíc se bude pohybovat ve spodních čakrách, ve spojení se Zemí, ve spojení sami se sebou a svým tělem. Energie a duchovní rozvoj jsou určitě důležité, ale nesmíme zapomínat na to, že žijeme na Zemi ve hmotném světě a je třeba, aby v tom byla rovnováha. Spodní čakry, nás spojují se zrozením na této zemi, souvisí se vším hmotným, s kterým se ve svém životě setkáme. Rudá barva, přechází k oranžové až žluté – spodní část těla je pro Vás tedy v měsíci březen důležitým, je třeba obrátit svůj zrak dolů – neohlížejte se, nedívejte se nahoru – dívejte se do sebe do svého těla od nohou po bříško – do svého počátku. Tím je myšleno: - zrození, téma rodiče, porod, menstruace, početí. Doporučuji přečíst si můj článek o čakrách je to pro Vás velice aktuální téma. Váhy mají většinou problém nastolit ve svém životě a ve své energii hlavně rovnováhu – je třeba zabývat se vším rovnovážně – duše je důležitá, ale pokud je tělo jaksi přehlíženo, vrátí nám to v podobě bolesti nebo nemoci, abychom obrátili zrak k němu. 

„Rovnováha mezi duší a tělem je nezbytná pro Vaše životy, je nezbytnou součástí Vaší cesty.“

 

 

ŠTÍR (24.10 - 22.11)

Minulý měsíc byl pro Vás trošku temnější, nyní je tomu trošku jinak. Je tu krásná zemská karta i přesto, že ji vládne tmavší barva, je více usazená, než ta minulá karta. Krásně ladí se spojením s předky, s moudrostí země – tedy je odkaz na bylinky, zahradničení, pěstování rostlinek také je tu ale velký důraz na těhotenství a porod – je to vše ale velký symbol pro strom, který je spojen s Vámi – uzemnění je velice důležité. Je to dost podobné tomu co mají v tento měsíc Váhy s tou rovnováhou – vy to máte navíc doplněné o uzemnění a spojení s tím co je prvopočátek – zrození, porod – to je velké téma vidím pro mnoho lidí – znovu doporučuji i Vám přečíst mé články o čakrách, to je přesně pro Vás – hlavně ta 1 čakra. Je to až taková magická karta, je v ní obsaženo hrozně moc situací a lidí – ale jedno mají společné – naprostá odevzdanost proudu života zde na zemi, některé situace a lidi a emoce a myšlenky nás dokáží úplně roztříštit na malé kousky a ztrácíme spojení sami se sebou, se zemí, se svou podstatou s kým jsme. Je potřeba dbát na to být si vždy vědomi, kdo jsme a být pevně nohama na zemi, tento měsíc by se nevyplatilo příliš lítat v nějakých energiích a pohybovat se v takovém tom opojení světlem – je třeba opravdu rovnováha, která má v sobě světlo i stín – minulý měsíc jste byli ve stínu a nyní je čas své zkušenosti zúročit a nastavit si rovnováhu a pochopit, že světlo je to samé co tma.

„Nech vyrůst kořeny ze svých nohou, buď si vědom toho kdo jsi a čím jsi, a i kdyby kolem tebe byla bouře, staň se stromem, nech bouři kolem sebe projít, ať se tvé tělo klidně ohýbá, nebraň se tomu a pak to nech odejít. Stůj pevně ve svém základu, a přesto nech, aby vítr kolem tebe tvou korunu rozhýbal.“

 

 

STŘELEC (23.11 - 21.12)

Jednota bylo Vaše téma v měsíci únoru – vím, že tohle téma je nejen na měsíc ale na celý život, tak jako vše co tu zazní, v tomto měsíci zde máte, úžasnou kartu, jak vcházíte bránou která září fialovou barvou a vcházíte do světa žluté barvy, která Vás obklopuje – zaměříme se tedy na Vaši 3 čakru. Je to oblast bříška. Je tu také velký apel na modrou barvu – dívejte se, co vychází z Vašich úst, zaměřte pozornost na to, o čem mluvíte a pak se zadívejte, co to dělá ve Vašem žaludku – co je nemožné překousnout, co je nemožné trávit? Velké požehnání je tento měsíc k vyřešení starých záležitostí, které Vám dlouho leží v žaludku, zaměřte se na to, co Vám vychází z úst a zda je to opravdu to co CHCETE. Pokud se zabýváte tím, co nechcete a ještě o tom mluvíte, čímž tomu dáváte důležitost, tak jak pak asi může být Vaší energii v oblasti břicha? Zde se nachází životní energie, která reaguje na mnoho věcí – jedna z nich je to čím „živíme“ svůj vlastní život, čím živíme svou energii.

„To jak mluvíš, to jak trávíš svůj život, emoce a lidi je odrazem tvé životní energie.“

 

 

KOZOROH (22.12 - 20.1)

Moji drazí, Vy jste měli minulý měsíc hledat Boha v sobě, to je totiž jediná cesta jak opravdu pochopit to kdo a kde je láska. Tento měsíc je potřeba zapálit své pochodně a vyjít z tunelu hledání – už není co hledat, vše máte v sobě. Zapalte svou pochodeň, svou energii a kráčejte s důvěrou k sobě – máte zde velkou podporu energií – můžeme jim říkat andělské energie, to je na každém. Můžete tento měsíc pociťovat velkou podporu, pokud ji budete otevřeni, podpora, která Vám pomáhá – nevede Vás ale za ruku, jen je tam s vámi. Rozhodnout se musíte sami, vším musíte projít sami, je to pro Vás důležité. Je třeba být k sobě upřímný, laskavý – pokud chci dojít k poznání, je třeba být otevřený a přesto zachovávat si sám sebe. Hledání skončilo, zastav se, nadechni se a ponoř se do sebe – vyjdi z místa, které ti nic nepřináší, opusť všechno, co ti již neslouží.

„Už nic nehledej, rozhodni se tady a teď a jdi do sebe, najdi odpověď a důvěřuj své odpovědi.“

 

 

VODNÁŘ (21.1 - 20.2)

Matka země, to bylo Vaše téma minulého měsíce. Nyní to vše krásně ladí s kartou na tento měsíc. Vše co vychází ze země, Vy jí přenášíte směrem vzhůru, probouzíte svou energii, probouzíte svou Bohyni, své mužství. Probouzí se energie, která byla dušena tím, co Vám již nesloužilo a je třeba se na to zaměřit – procítit svou energii, procítit svou jedinečnost. CÍTIT. Také Vám doporučuji si přečíst článek o čakrách a zamyslet se jak to máte s krví, jak to máte s předky – tedy rodina a Vaše rodinná karma. Rudá barva na této kartě ukazuje, že Vás může blokovat ještě tento aspekt, který je v první čakře. Ponořeni do Země, nyní vystoupejte do rovnováhy – ani moc světla ani moc stínu. Rovnováha je pro celý tento měsíc pro každé znamení nesmírně důležitá. Možná to pro mnoho z Vás nebude tak dobře čitelné, stačí e textu jen otevřít, nemyslet – jen to ucítit, nemusíte rozumět slovům, jste schopni rozumět ale energie, která je v každém slovu.

„Když se zvedneš do rovnováhy, tvá energie si sedne přesně tam co má a ukáže cestu dál, pokud nevíš kudy kráčet, stačí se zastavit a vyrovnat svou energii, odpověď pak přijde.“

 

 

RYBY (21.2 -20.3)

Milé rybky, jak Vám je po odpočinkovém únoru? V březnu to vše začne, nabrali jste sílu a nyní je čas jít zase cestou rozvoje, březen bude naprosto zlomový, bude to čas, kdy se budou otvírat velké věci, na které je třeba mít dostatek energie. Je tu karta duchovního rozvoje, velké transformace, která je zahalena v určité samotě – v určité cestě, která vede skrze nás samotné – samota není špatná – samota je možnost najít opravdu naprosto úžasné dary, které jsou v nás – rybky jste na dobré cestě, na cestě kde už není nic VENKU vše je UVNITŘ a to je podstatné pro měsíc. Mohou Vás provázet tlaky na srdeční čakře, určitá bolest nebo tíha – nebojte, prostě nechte proces, který musí tělo zvládnout, a s láskou to vše nechte projít. Pokud Vás popadne panika, že jste na vše sami, vzpomeňte si, že je to v tento čas nezbytné, je to pro Vás to nejlepší – lidí venku jsou jen učiteli a průvodci, mohou Vám jen ukázat, jak to měli oni, ale vy to stejně budete mít zase své – hledejte to své v klidu, tichu a samotě – nebojte se toho.

„Kráčet v samotě není nic špatného, kráčet v samotě je nezbytná součást Vaší cesty, neohlížet se ven, ale dívat se dovnitř a proto, abyste nebyli rušeni, jste na to prostě sami.“

 

Pozn: Prosím pokud budete sdílet, uveďte zdroj - moje stránky a autora. Energetické obrázky a celý text podléhá autorským právům.